Enthousiasme alom op de MyPREP academies!

Eindelijk lieten de omstandigheden het toe om elkaar te ontmoeten! En eerlijk, ik heb ervan genoten!

Wat? Hoezo? Vorige week organiseerden we onze eerste MyPREP academies in West- en Oost-Vlaanderen.

Het was fijn om onze ervaringen te delen, de wetgeving op te frissen én ons samen met een enthousiaste groep apothekers onder te dompelen in de wereld van compounding en branding. Voorzien van een hapje en een drankje maakten we er een leerrijke avond en namiddag van. Er heerste een leuke interactie! We leerden van elkaar en de basis werd gelegd om aan de slag te gaan met MyPREP bij de ontwikkeling van de eigen brand identity. Ik kijk alvast uit naar meer van deze momenten!

Benieuwd naar de reacties van de deelnemers? Neem een kijkje in onze evaluatieformulieren en ontdek wat uw collega's interessant vonden aan onze MyPREP academy.

Heeft u ook interesse in een MyPREP academy? Er volgen er dit jaar nog meerdere, zowel in het Nederlands als in het Frans. Graag polsen we even naar de dagen en momenten waarop u deze het liefst bijwoont.

Klik zeker op deze link want uw mening telt!

Van zodra de data voor de andere MyPREP academies gekend zijn, informeren wij u hierover via de MyPREP blog en nieuwsbrief. Houd deze dus zeker in de gaten!
 
Hopelijk tot binnenkort!
 
Laura
Enthousiasme alom op de MyPREP academies! Enthousiasme alom op de MyPREP academies! Enthousiasme alom op de MyPREP academies! Enthousiasme alom op de MyPREP academies! Enthousiasme alom op de MyPREP academies! Enthousiasme alom op de MyPREP academies! Enthousiasme alom op de MyPREP academies! Enthousiasme alom op de MyPREP academies! Enthousiasme alom op de MyPREP academies!