Wat is MyPREP ?

Voor elk wat wils

MyPREP omvat verschillende formules van magistrale en officinale bereidingen.
Geef aan hoeveel stuks u van elke formule wenst te bereiden en MyPREP toont u alle benodigdheden in de meest geschikte verpakkingsgroottes.
U kunt gemakkelijk uw bestelling aanpassen en producten verwijderen of toevoegen.
Interesse in het totaalpakket of enkel in grondstoffen, packaging of labels? Bij MyPREP is alles mogelijk!

Suggesties voor extra formules?

Eerlijk en transparant

Via MyPREP heeft u zicht op de beschikbaarheden bij Fagron. Is het product niet beschikbaar? Plaats gerust toch een bestelling en wij leveren het product van zodra het terug voorradig is. Door de rechtstreekse levering van grondstoffen en verpakkingsmaterialen profiteert u telkens van de beste vervaldata. Daarnaast kunt u via het platform grondstoffen, verpakkingsmaterialen én labels panacheren om van de standaard Fagron condities te genieten. Alles ontvangen? Download in uw account de bereidingfiches van uw bestelde formules en maak met uw unieke kennis in een handomdraai de bereiding op maat van uw patiënt en uw apotheek.

Log in om de voordelen van het Fagron partnership bekijken

Uw huisstijl, uw eigen merk

MyPREP is dé manier om uw magistrale en officinale bereidingen op een kwalitatieve en stijlvolle manier te verpakken.
De keuze aan verschillende designs en de mogelijkheid tot het plaatsen van tekst biedt u de kans om uw labels een persoonlijke toets te geven.
Uw huismerk draagt ongetwijfeld bij tot uw patiëntenbinding en differentiatie.

Heeft uw apotheek een eigen logo?

Snel en eenvoudig

MyPREP is een gebruiksvriendelijke webshop ontwikkeld voor en door apothekers.
Gebruiksgemak staat centraal. In een handomdraai ontwikkelt u uw gepersonaliseerd drukwerk en via enkele eenvoudige kliks plaatst u een bestelling.
Bovendien onthoudt MyPREP uw voorgaande bestelling zodat u gemakkelijk een herbestelling van labels kan plaatsen. De levering van de labels gebeurt binnen de 7 werkdagen.

Hulp nodig?